چت رومclose
نکته های آشپزی و خانه داری
انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبي انتخاب رنگ فيروزه اي انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ قهوه اي انتخاب رنگ نارنجي انتخاب رنگ زرد انتخاب رنگ بنفش انتخاب رنگ خاکستري انتخاب رنگ سياه
خوراک آر اس اس توييتر فيس بوک
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم



تعداد بازديد 229
نويسنده پيام
maryam آفلاين



ارسال‌ها : 196
عضويت: 17 /10 /1392
تشکرها : 44
تشکر شده : 10

نکته های آشپزی و خانه داری
برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .
شستن قارچ
قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .
پوست گوجه فرنگی و سیب زمینی
برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .
تیره نشدن زرده تخم مرغ
برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .
پوست کندن تخم مرغ آب پز
گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید .
پف کردن املت
اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.
پف کردن سفیده
تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .
برنج سفیدتر
هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود .
پختن پاستا و ماکارونی
ماکارونی و تمام پاستاها را در آب نمک و یا درمخلوط آب و کمی روغن بپزید تا بهم نچسبند .
نگهداری دانه ذرت
دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .
هندوانه رسیده
وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !
پوست گرفتن گردو
برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .
رسیدن موز و گوجه فرنگی
برای رسیدن موز و گوجه فرنگی نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند .
ترد شدن سیب زمینی سرخ شده
برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده ، در ظرف بزرگی آنها را سرخ کنید تا روی هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند .
مصرف میوه جات
میوه جات را باید رسیده و سبزیجات را نارس مصرف کرد .
پختن کلم بنفش
برای پختن کلم بنفش کمی به آب آن سرکه اضافه کنید . سپس در انتها نمک و کمی شکر بزنید .
برداشتن تخم مرغ از شانه
هنگام برداشتن تخم مرغ از داخل شانه با جعبه مقوایی ، انگشتان خود را مرطوب کنید تا از لغزیدن تخم مرغ و شکستن آن جلوگیری شود .
گوشت کبابی خیس
اگر گوشت کبابی خیس و آبدار است آنرا خشک کنید تا روی آتش در حین کباب شدن ، سفت نشود .
استفاده از نمک در هنگام پخت حبوبات
هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید . نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند ، بزنید .
لک چربی روی فرش
برای زدودن لکه چربی روی فرش جوش شیرین خشک روی آن بریزید و آن را داخل پرزها بمالید و صبح روز بعد روی آنرا جارو برقی بکشید.
لکه قیر
لکه قیر را میتوان با کمی بنزین زدود . لکه های چای و قهوه و کاکائو را با محلول آب و پودر رختشویی و دو قاشق مرباخوری امونیاک میتوان از بین برد .
لکه خون و تخم مرغ
لکه خون و لکه تخم مرغ روی پارچه و لباس را با آب سرد بشویید تا از بین بروند .
گرفتن چربی غذاها
چربی و روغن اضافی روی ظرف غذا را با گذاشتن چند برگ حوله کاغذی بگیرید .
قارچ شاداب
قارچ را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی ، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد !
چسبیدن به تاوه
پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .
چسبیدن غذاها به تاوه
پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .
کرفس و کاهو
برگهای خارجی کاهو کرفس را تا لحظه استفاده جدا نکنید و برگهای کرفس را پس از جداکردن خشک کنید و در ترشی و سوپ استفاده نمایید و برگهای کاهو را برای تهیه ته دیگ برنج بکار بگیرید .
ترشح روغن
پاشیدن اندکی نمک در روغن ماهیتابه از ترشح چربی به اطراف جلوگیری خواهد کرد .

نگهداری پنیر
پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت .
نگهداری لوبیا سبز
برای نگهداری لوبیا سبزبه جای فریز، میتوان آنها را خرد کرده و درون شیشه ای ریخته ، رویش آب نمک سرد ریخت .
نگهداری آرد و حبوبات
آرد و حبوبات را جای خشک و خنک و لوبیا چشم بلبلی را داخل یخچال نگهدارید .
غوره غوره
غوره رامیتوان دانه کرده و درون آبغوره و نمک نگهداری کرد که به آن غوره غوره میگویند .
پختن گوشت و سبزی
سبزیجات را در آب نمک بپزید و برای تهیه سوپ و آب گوشتها قبل از پخت نمک بزنید و برای استفاده از گوشت پخته ، پس از پختن و قبل از برداشتن نمک بزنید .
نمک در نمکدان
استفاده از نمکدان چوبی و یا ریختن چند دانه برنج از نم کشیدن نمک در نمکدان جلوگیری میکند .
نگهداری ادویه جات
فلفل و ادویه جات را بهتر است داخل پاکت کاغدی تیره رنگ نگهداری کنید تا مدتها سالم و بدون تغییر بمانند .
جداکردن کیک از قالب
کیک اگر داخل قالب بماند و کاملا سرد شود ، به قالب می چسبد . پس بهتر است کیک را تا کمی خنک شد از قالب در آوریم . اگر چسبید یا قالب را دوباره در فر گرم کنید و یا حوله ای را که با آب داغ آبکشی شده به بدنه خارجی قالب ببندیم تا کیک جدا شود .
فرم دادن خامه
زیر ظرف خامه ای را که دیر فرم میگیرد، باید درون یخ قرار داد و هم زد و یا با افزودن چند قطره لیمو ترش میتوان بهتر فرم داد .
رفع شوری غذا
شوری غذا را با یک قاشق سرکه و یا یکی ، دو حبه قند و یا کمی شکر میتوان گرفت .از سیب زمینی هم میتوان کمک گرفت .
رفع شیرینی غذا
شیرینی بیش از حد غذا را با کمی نمک یا یک قاشق سرکه میتوان زدود .
شنبه 21 دی 1392 - 19:56
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير


ارسال‌ها : 77
عضويت: 17 /10 /1392
تشکرها : 4
تشکر شده : 16

پاسخ : 1 RE نکته های آشپزی و خانه داری
eh cheghad chizaye jaleb khanoma bekhonan
ghazashon bad dar nayadتصویر: /weblog/file/forum/smiles/34.gif
شنبه 21 دی 1392 - 21:47
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
تشکر شده: 1 کاربر از prison به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: maryam /


ارسال‌ها : 196
عضويت: 17 /10 /1392
تشکرها : 44
تشکر شده : 10

پاسخ : 2 RE نکته های آشپزی و خانه داری
maraz ke rabti dasht bekhon dastore pokhte ghaza nabodتصویر: /weblog/file/forum/smiles/37.gif
شنبه 21 دی 1392 - 23:42
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير


ارسال‌ها : 152
عضويت: 15 /5 /1392
تشکرها : 4
تشکر شده : 21

پاسخ : 3 RE نکته های آشپزی و خانه داری
هومن یادبگیر...
من تو چهره ی تو یک زن ذلیل میبینم
شنبه 21 دی 1392 - 23:47
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير


ارسال‌ها : 196
عضويت: 17 /10 /1392
تشکرها : 44
تشکر شده : 10

پاسخ : 4 RE نکته های آشپزی و خانه داری
agha siyamak on zan zalil nist har roz ba man ghar mikoneتصویر: /weblog/file/forum/smiles/26.gif
یکشنبه 22 دی 1392 - 00:19
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير


ارسال‌ها : 77
عضويت: 17 /10 /1392
تشکرها : 4
تشکر شده : 16

پاسخ : 5 RE نکته های آشپزی و خانه داری
تصویر: /weblog/file/forum/smiles/6.gifsyamak nakone to dary yad migiriتصویر: /weblog/file/forum/smiles/34.gif
یکشنبه 22 دی 1392 - 00:54
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير


ارسال‌ها : 152
عضويت: 15 /5 /1392
تشکرها : 4
تشکر شده : 21

پاسخ : 6 RE نکته های آشپزی و خانه داری
بیخود میکنه تصویر: /weblog/file/forum/smiles/27.gif گوششو میکشم تصویر: /weblog/file/forum/smiles/27.gif
یکشنبه 22 دی 1392 - 01:14
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير


ارسال‌ها : 196
عضويت: 17 /10 /1392
تشکرها : 44
تشکر شده : 10

پاسخ : 7 RE نکته های آشپزی و خانه داری
mer30 agha siyamak hatman in karo konidتصویر: /weblog/file/forum/smiles/8.gif
یکشنبه 22 دی 1392 - 01:19
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير


گالري تصاوير قارتال گالري تصاوير قارتال
براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :
پورتال جامع قارتال تبلیغات




twitter facebook rss
yahoo
این سايت با عنوان بزرگترين تالار گفتمان ايراني کار خود را در سال 22/10/1391 آغاز کرد. از لحظه تولد تاکنون همواره سعي در ارائه مطالب آموزشي، علمي، تفريحي، سرگرمي و ... داشته است..

Time

ايميل پست الکترونيکي مديريت سايت : name@yahoo.com
پيامک همراه جهت پيامک : 0000000 - 0000